TACK FÖR 2025 STOCKHOLM

STORT TACK till alla er som kom och besökte den sjunde upplagan av AVSKALAT på Brygghuset 25 oktober! Stämningen var fantastisk och utställarna vittnade om många engagerade, nyfikna och intresserade besökare och dagen försvann förbi alldeles för fort!

Vi återkommer med nytt datum för åttonde upplagan av AVSKALAT Sthlm under våren 2026.

Vi ses snart igen!


Vanliga frågor

01.
Vad är ett naturligt vin?

Den viktigaste skillnaden mot både konventionella och ekologiska viner är att vinet dels är spontanjäst och dels att inga av vinindutrins alla tillsatser har använts, bortsett från en liten mängd sulfit i vissa viner. Läs mer här.

02.
Vad är hantverkscider?

Det är cider som i princip uteslutande är gjord på äppelmust (eller päron), som har fått jäsa. Som en jämförelse innehåller nästan all ”cider” som säljs på Systembolaget endast 15 procent äppelmust. Resten är vatten, socker, tillsatser och aromämnen, dvs samma ingredienser som i läsk.

03.
Hur håller jag mig uppdaterad?

Genom att anmäla dig till vårat nyhetsbrev får du löpande uppdateringar angående kommande festivaler med mera.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Avskalat i nyheterna

October 24, 2022
     
DN: Festival med fokus på naturvin
Läs mer
April 19, 2022
     
Mitti: Naturvinsfestival tillbaka i Stockholm
Läs mer
April 17, 2022
     
Äkta Vara: Dags för festivalen Avskalat
Läs mer

Göteborg

Nästa upplaga av AVSKALAT arrangeras i Göteborg 1:a april 2023. Hemsidan uppdateras löpande med information.