Naturvins- & Ciderfestival

AVSKALAT är festivalen med fokus på naturvin och hantverksmässigt framställd cider.  På plats presenterar Sveriges främsta importörer och producenter av dessa ärliga drycker ett unikt utbud av produkter att provsmaka. Dessutom erbjuds även passande mat och utvalda delikatesser och choklad.

Lördagen den 1 april arrangerar vi den andra upplagan av AVSKALAT i Göteborg. Mitt i centrala stan, i Auktionsverket Kulturarenas fantastiska lokaler på Tredje Långgatan 9 bjuder vi in till en dag full av inspiration.

Kom och botanisera, provsmaka och njut av dessa ärliga drycker!
Tipsa en kompis om festivalen och gå tillsammans!

LA BARONNE

I södra Frankrike, i Languedoc-Rousillon, ligger Château LaBaronne, mitt i ett fantastiskt ekosystem. Bergen som ligger i fonden bidrar till en speciell terroir och jordmånen representerar fyra geologiska epoker medkalksten och lera som främsta innehåll.

I vineriet används både ståltankar, cementägg, amforor ochekfat. Minsta möjliga påverkan gäller i övrigt och målsättningen är att skapaviner där ursprung och druva får tala – på ett friskt och fräscht, balanseratoch expressivt sätt.

Clement från La Baronne är i Göteborg på årets Avskalat! Och duhar chans att delta i speedtasting á 20 min – 4 viner + efterföljandefrågestund!

Kl. 13:00 & 14:30
Kl. 17:00 & 18:30

Plats bokas genom att skicka ett mail till elin@kvalitsviner.se alternativt på plats i mån av plats.

Pris: 150 kr
Betalning göra på plats med dryckeskuponger (6 st)

Avskalat i nyheterna

October 24, 2022
     
DN: Festival med fokus på naturvin
Läs mer
April 19, 2022
     
Mitti: Naturvinsfestival tillbaka i Stockholm
Läs mer
April 17, 2022
     
Äkta Vara: Dags för festivalen Avskalat
Läs mer

Göteborg

Nästa upplaga av AVSKALAT arrangeras i Göteborg 1:a april 2023. Hemsidan uppdateras löpande med information.