Så går det till

SÅ GÅR DET TILL
På festivalen deltar många av Sveriges främsta importörer och producenter inom ekologiska och biodynamiska drycker och tillsammans presenterar de ett unikt utbud av vin och hantverkscider att provsmaka. Vilka utställare som deltar uppdateras allt eftersom att de anmäler sig och detta kan du kika mer på under "utställarlistan".
Ca 1 vecka innan festivalen arrangeras presenterar vi även en lista på all dryck som finns att provsmaka på plats.

När ni väl har kommit till festivalen erhåller ni ett glas samt möjligheten att köpa dryckeskuponger för 25 kr styck. Ni går sedan runt bland utställarna och köper provsmak, vanligtvis 5 cl, för en eller flera kuponger. De allra flesta provsmakerna kostar en kupong, men är det en dyrare produkt kan det hända att utställaren önskar flera kuponger. Vilka importörer/producenter som kommer vara på plats hittar ni under "För besökare" och fliken "Utställarlista"

ATT ÄTA PÅ FESTIVALEN
Utöver dryckesutställarnas fantastiska utbud att provsmaka deltar ett noga utvalt antal utställare som erbjuder delikatesser att både njuta av på plats och att köpa med sig hem. I år gästas vi av Johan Blomberg som driver nyöppnade raviolirian Faccia Grassa som kommer erbjuda två sorters ravioli att äta på plats! Från Mestiza  kommer Christian Ingber skära sin fantastiska Cinco Jotas 5J Iberiska skinka med annat smått och gott och servera hans otroliga Baskiska Cheesecake! Luckans fisk & skaldjur öppnar ostron i mängder och Johan Rudh från Cityysteriet finns på plats med osttallrik samt möjligheten att köpa med sig ostar hem. Sist men inte minst kan du köpa oliver, marconamandlar, chips, pepinillos, guindillas, banderillas och olivilja från Andalucien av El Toro de Andalucia!
Så ett tips är att komma hungrig till festivalen!

Frågor? 
Har ni några frågor om festivalen är ni självklart välkomna att höra av er.

Varmt välkomna!

Med vänlig hälsning

AVSKALAT
08-26 38 08 / info@avskalat.nu