Pilton Cider is an artisan producer based in the UK’s cider heartland of Somerset, where they make an exciting range of whole juice ciders. Their core ingredients are the bittersweet cider apples that grow in traditional orchards around the parish of Pilton. They use the artisan method of keeving to transform the juice from this full flavoured fruit into unique naturally sweet ciders. Finally, weaving in different yeasts, other fruits and barrel‑aging techniques to create a variety of small batch drinks.The Avskalat tasting will take you on a short tour of Somerset cider, from the traditional to the latest in fruit fermentations.
The Wine Hubs Naturvinskola med Hans Wejnefalk Larsson.
Åk med på en resa i naturvinets värld! Hans reder ut vad naturvin faktiskt innebär och ger dig chansen att lära mer om den stora bredden inom naturvins-träsket. Tillsammans provar vi sex olika viner, allt från det klassiska till mer funky och grumliga!
Off the beaten track med Hans Wejnefalk Larsson från The Wine Hub
Upptäck vinvärldens mindre kända vinområden som genom naturvinets frammarsch fått ett nytt uppvaknande! Tillsammans med Hans Wejnefalk Larsson provar vi sex olika viner med udda ursprung. Släpp Barolo och Bourgogne och ta klivet ut i det okända.
Delta på en exklusiv producentprovning under ledning av Dante & Helena Lomazzi från Colombaia. Dante Lomazzi är den fjärde generationen som axlar ansvaret för familjens vingård och med stort engagemang och passion, och vars hårda arbete över tid, lett till ett mycket högt anseende som en av Toscanas och Italiens främsta naturvinsproducenter. På denna provning berättar Dante och Helena om sin vinfilosofi, sitt arbete och sitt ambassadörsskap för Italiens- och Toscanas naturvinsproduktion samtidigt som ni får prova följande fem viner:
Bianco 2021
Tuttifrutti 2020
Rosso Toscana IGT 2018
Rosso Toscana IGT Vigna Vecchia 2019
Rosso Toscana IGT Riserva 2015
Välkommen att delta på en personlig och mycket intressant vinprovning – unik för er besökare på AVSKALAT.
Pilton Cider is an artisan producer based in the UK’s cider heartland of Somerset, where they make an exciting range of whole juice ciders. Their core ingredients are the bittersweet cider apples that grow in traditional orchards around the parish of Pilton. They use the artisan method of keeving to transform the juice from this full flavoured fruit into unique naturally sweet ciders. Finally, weaving in different yeasts, other fruits and barrel‑aging techniques to create a variety of small batch drinks.The Avskalat tasting will take you on a short tour of Somerset cider, from the traditional to the latest in fruit fermentations.
Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint. Velit officia consequat duis enim velit mollit. Exercitation veniam consequat sunt nostrud amet.
The Wine Hubs Naturvinskola med Hans Wejnefalk Larsson.
Åk med på en resa i naturvinets värld! Hans reder ut vad naturvin faktiskt innebär och ger dig chansen att lära mer om den stora bredden inom naturvins-träsket. Tillsammans provar vi sex olika viner, allt från det klassiska till mer funky och grumliga!
Åk med på en resa i naturvinets värld! Hans reder ut vad naturvin faktiskt innebär och ger dig chansen att lära mer om den stora bredden inom naturvins-träsket. Tillsammans provar vi sex olika viner, allt från det klassiska till mer funky och grumliga!
Pilton Cider is an artisan producer based in the UK’s cider heartland of Somerset, where they make an exciting range of whole juice ciders. Their core ingredients are the bittersweet cider apples that grow in traditional orchards around the parish of Pilton. They use the artisan method of keeving to transform the juice from this full flavoured fruit into unique naturally sweet ciders. Finally, weaving in different yeasts, other fruits and barrel‑aging techniques to create a variety of small batch drinks.The Avskalat tasting will take you on a short tour of Somerset cider, from the traditional to the latest in fruit fermentations.
The Wine Hubs Naturvinskola med Hans Wejnefalk Larsson.
Åk med på en resa i naturvinets värld! Hans reder ut vad naturvin faktiskt innebär och ger dig chansen att lära mer om den stora bredden inom naturvins-träsket. Tillsammans provar vi sex olika viner, allt från det klassiska till mer funky och grumliga!
Off the beaten track med Hans Wejnefalk Larsson från The Wine Hub
Upptäck vinvärldens mindre kända vinområden som genom naturvinets frammarsch fått ett nytt uppvaknande! Tillsammans med Hans Wejnefalk Larsson provar vi sex olika viner med udda ursprung. Släpp Barolo och Bourgogne och ta klivet ut i det okända.
Delta på en exklusiv producentprovning under ledning av Dante & Helena Lomazzi från Colombaia. Dante Lomazzi är den fjärde generationen som axlar ansvaret för familjens vingård och med stort engagemang och passion, och vars hårda arbete över tid, lett till ett mycket högt anseende som en av Toscanas och Italiens främsta naturvinsproducenter. På denna provning berättar Dante och Helena om sin vinfilosofi, sitt arbete och sitt ambassadörsskap för Italiens- och Toscanas naturvinsproduktion samtidigt som ni får prova följande fem viner:
Bianco 2021
Tuttifrutti 2020
Rosso Toscana IGT 2018
Rosso Toscana IGT Vigna Vecchia 2019
Rosso Toscana IGT Riserva 2015
Välkommen att delta på en personlig och mycket intressant vinprovning – unik för er besökare på AVSKALAT.